!!! Използвайте АРХИВА на блога !!!

Не забравяйте, че блога има и страници

Аладин


"Аладин" е първото клипче след възникването на идеята за troll vision studio, въпреки че в него не са споменати никакви данни, както е при следващите клипове от "по-горен клас".
нещо интересно:

- Поради тоталното сриване на идеята, тези клипчета да бъдат изиграни от хора и заснети с камера, бях принуден да обмисля друг вариант, за да реализирам идеите си. Не след дълго обединих две неща които умея, да рисувам и да импровизирам. Липсата на всякакви средства оказа голямо влияние върху клипчетата. Бях принуден да заместя желаната камера с камерата от телефона на "сами м", а хората, които да изиграят ролите, са заместени от карикатури. За да бъдат обаче приети добре, тези карикатури трябваше да са познати на обществото за да може да изпъкне на преден план смешната историйка. След бърз преглед на герои от книжки, комикси и анимационни филмчета, в крайна сметка реших да се спра на образите от популярната реклама от близкото минало за една енергийна напитка.
- Клипчето е рисувано на лист А4 с молив след което е снимано с телефон и качено на компютър. Там е сглобено на movie maker и е добавено озвучаване.

!!!не забравяй да споделиш мнението си!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар