!!! Използвайте АРХИВА на блога !!!

Не забравяйте, че блога има и страници

БГ - абсурд

     Наскоро ми се наложи да използвам сайта на центъра за градска мобилност. Трябваше да проверя за транспорт до СУ и по възможност да е само един т.е. без прикачване. На първо място сайтът ме опъти към тролейбус 2. Много се зарадвах, казах си - Пу, най-сетне са оправили пътя. После обаче се замислих, че наскоро минавах по "Т. Каблешков" и видях, че "Бъкстон" още беше затворен.
     Ами сега...
    По спомен видях готови не повече от сто и петдесет метра, от около километър трасе. Дали наистина са го довършили за 3-4 дни, при положение, че го строят от началото на лятото? Може да са започнали да асфалтират и от двата края, по някаква шантава логика..., не знам!
Обаче трябваше да избера, дали да се доверя на сайта, който не е просто някакъв си сайт, а създаден от общината, за да упътва и насочва гражданите, или да се доверя на собствената си интуиция.
   За щастие избрах второто. Избрах друг маршрут с прикачване и т.н.
   Вчера реших да отида до бул "Бъкстон" и да проверя какво е положението и до къде са стигнали с ремонта.
Ето и снимки:

Тук, ако увеличите снимката, в дъното на пътя ще забележите нещо жълтичко. Това са асфалтиращите машини, и по-точно до там са стигнали. На другата снимка, която е в обратна посока (околовръстен път) едвам се забелязва табелата на "OMV".
 
   Въпросът тук е:
Защо успяха да поставят указателни листчета,за промяната (което е добре) на всяка една спирка, а не успяха да променят маршрута на тролея, на собствения си сайт, при положение, че пътя е в ремонт от няколко месеца и най-вероятно ще остане и за след зимата.
  Представете си какво щеше да е, ако всеки един "on line" магазин, при избран от вас продукт Ви даде подобен отговор.
 - А, ми той свърши още преди месеци, просто администратора не го е премахнал.
    Може и да не съм прав, и да са го описали някъде, просто аз да не съм видял. Но пък да влизаш в даден сайт и първото нещо, което да търсиш, да е менюто "промяна", и чак след като си сигурен, че си проверил всичко, да потърсиш нужната информация, е пълен абсурд.

Няма коментари:

Публикуване на коментар