!!! Използвайте АРХИВА на блога !!!

Не забравяйте, че блога има и страници

Играй безплатно и се забавлявай

   Заповядайте на страницата озаглавена "ИГРИ" , на един от най-забавните блогове troll vision studio, където за сега ще намерите три развлекателни игри.

                                                                           

     "SLIDE GAME"  е игра, с която ще тествате и развиете своята кратковременна памет.
Разполагайки с 9 различни картинки, тя е идеална за "убиване" на свободното време. Самата игра разполага с информационно меню ( i ), където може да се запознаете с правилата и бутоните за контрол.

                                                        

 
"BALLOON GAME"  е игра от любимата категория "шутъри", с която много бързо ще проверите своите рефлекси и съобразителност. Тук всеки клик с мишката ще Ви коства един патрон, които за щастие са безплатни, но не забравяйте, че разполагате само с 5 в пълнител. Презареждането става с натискане на клавиша "SPACE" и не зависи от броя на изстреляните патрони.

"FROG"  е забавна и динамична игра, в която трябва да вложите цялата си съобразителност и концентрираност, а дори и да стиснете по някой палец за късмет, докато се опитвате да ппиведете зеления жабок, през изключително натоварения булевард. Това става толкова трудно, че според някой хора е дори невъзможно. Аз естествено Ви уверявам в обратното, защото като създател на тази игра съм преценил, че това е точното ниво на трудност.

   Като заключение мога да кажа само едно изречение. Играйте, забавлявайте се и споделяйте своите впечатления и преживявания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар