!!! Използвайте АРХИВА на блога !!!

Не забравяйте, че блога има и страници

Ледена епоха 4 или Ice Age 4

     Наскоро гледах "Ледена епоха 4" на 3D и останах доста очарован. За разлика от много филми с продължение, били те комедии или друг жанр, "Ледена епоха" успява да запази своето Аз, като същевременно съчетава успешно нови и стари персонажи.
    Един от сюжетите, който е запазен във филма е сътворението на света. Всъщност, не точно сътворението, а по-скоро причината, пътя на еволюцията, за достигането му на сегашните съвременни граници, които познаваме. Естествено зад всичко това стои един от символите на "Ледена епоха", праисторическата катерица. Загадка си остава от къде намира жълъди на всевъзможни места, защо иска да ги скрие точно в земята, при наличието на толкова хралупи, и защо всеки епизод наново разцепва континентите по "наше му". Но едно е сигурно. Ще има още поредици, и тя ще го прави отново.
   Филмът е изпълнен с много смях и забавни сценки, което го прави привлекателен, както за малки деца, така и за възрастни хора. Той успява да те откъсне за около час и половина от всякакви странични мисли и проблеми, изпълвайки те същевременно с положителна енергия.
   Излизайки от кино залата чувстваш лекота, едно приповдигнато настроение, което те кара да се усмихваш, а понякога и да се смееш, сещайки се за някоя от многобройните забавни сценки.
   Съветвам всеки, който не го е гледал, незабавно да поправи грешката си, но не като го изтегли от "zamunda", а да отиде в някоя кино зала и да го гледа на 3D. Аз го направих и ми струваше само 8лв. , но за удоволствието, което изпитах от реалистичната картина, си струва да дадеш и повече.
   Приятно гледане!
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар